Budai Máté

Leginkább az foglalkoztat, hogyan tudnám minél több embernél elérni, hogy sokkal jobban érezzék magukat a munkahelyükön. Abban hiszek, hogy ezt első sorban kiváló rendszerekkel lehet elérni. Ehhez olyan eszközökből válogatok, mint a kérdezéstechnika, a design gondolkodás, a coaching szemlélet, a logika és az intuíció.

Jó érzékem van annak megtalálásához, hogy hogyan lehet kevesebb erőfeszítéssel (idő, energia, pénz, …) több eredményt elérni. Ilyen ötletekből születnek a legizgalmasabb üzleti és magánéleti innovációk.

Nagyon sok szempontból tudom nézni a dolgokat és előre gondolkozom, ezért kiválóan tudom látni előre a kockázatokat, és tudok rájuk megoldásokat javasolni. Ennek kapcsán nagyszerűen meg tudok tervezni rendszereket, projekteket, termékeket.

Csapatunk

Dobay Róbert Alapító

Cservenyák Tamás Alapító

Sigrun Debaillie

Filep László

Gáll Anikó

Kasler Andrea

Mándoki Alexandra

Sitkei Tamás

Sover Renáta

Dobay Róbert alapító
Cservenyák Tamás Alapító

Sigrun Debaillie

Filep László

Gáll Anikó

Kasler Andrea

Mándoki Alexandra

Sitkei Tamás

Sover Renáta

Az Act2Manage egy olyan innovatív, tanulást segítő eszköz, ami a legelfoglaltabb menedzserek számára is lehetővé teszi a vezetői képességeik fejlesztését és a munkavállalói elkötelezettség növelését. Emlékeztetőkkel és nyomon követő funkcióval támogatja a megszerzett tudás gyakorlatba ültetését, és játékos elemekkel teszi élvezetessé a tanulást.

KÉRJ

Kérünk, add meg az alábbi adatokat: