Cservenyák Tamás

Cservenyák Tamás több mint 20 éve dolgozik vezetőkkel, trénerként, tanácsadóként és coachként. Pályafutását HR tanácsadásban kezdte, majd a világ egyik vezető karriertanácsadó cége, a Drake Beam Morin budapesti irodájában ügyvezető partnerként tevékenykedett. 

Az elmúlt évtizedben kizárólag a vezetőfejlesztő munkára fókuszált, hazai és nemzetközi vállalati ügyfelek számára. 2008 és 2014 közt a KPMG Akadémia oktatói gárdájának tagja volt. Három éven keresztül szolgált az International Coach Federation Magyar Tagozatának elnökségi tagjaként, beleértve az elnöki tisztséget 2012-ben. 

A Menedzsmentorral összefogva társ-alapítója volt az Act2Manage applikációnak, ami a vezetők fejlesztéséhez nyújt támogatást innovatív módon, a digitális mikro-tanulás segítségével. Népszerű szakmai blog és vezetéssel kapcsolatos e-könyvek szerzője.

Csapatunk

Dobay Róbert Alapító

Sigrun Debaillie

Filep László

Kasler Andrea

Mándoki Alexandra

Tarczali Patrícia

Sitkei Tamás

Sover Renáta

Dobay Róbert Alapító

Sigrun Debaillie

Filep László

Kasler Andrea

Budai Máté

Mándoki Alexandra

Tarczali Patrícia

Sitkei Tamás

Sover Renáta

Az Act2Manage egy olyan innovatív, tanulást segítő eszköz, ami a legelfoglaltabb menedzserek számára is lehetővé teszi a vezetői képességeik fejlesztését és a munkavállalói elkötelezettség növelését. Emlékeztetőkkel és nyomon követő funkcióval támogatja a megszerzett tudás gyakorlatba ültetését, és játékos elemekkel teszi élvezetessé a tanulást.

KÉRJ

Kérünk, add meg az alábbi adatokat: