FiLep László

Közel tíz éve foglalkozik változásmenedzsmenttel, szervezet-, üzlet- és vezetőfejlesztéssel. Villamosmérnökként az előbbiek mellett a mesterséges intelligencia, gépi tanulás, az adatalapú szervezeti működés és döntéshozatal is a szakterületei és szenvedélyei közé tartozik.

Folyamatosan fejleszti magát, fontos számára, hogy képben legyen a menedzsment és adattudomány legújabb és a gyakorlatban leginkább használható vívmányaival, az újonnan megszerzett tudást pedig a lehető leghamarabb ülteti át a gyakorlatba.

Munkája során a gyakorlatias menedzsment know-how mellett erősen épít a mérnöki rendszerszemléletre és gondolkodásmódra, legyen szó akár egy komplett üzletág felépítéséről, vezetőfejlesztésről, szervezetátalakításról, projekt-/változásmenedzsmentről, vagy akár adatalapú döntési rendszerek implementálásáról.

Csapatunk

Dobay Róbert Alapító

Cservenyák Tamás Alapító

Sigrun Debaillie

Kasler Andrea

Mándoki Alexandra

Tarczali Patrícia

Sitkei Tamás

Sover Renáta

Dobay Róbert Alapító

Cservenyák Tamás Alapító

Sigrun Debaillie

Kasler Andrea

Mándoki Alexandra

Tarczali Patrícia

Sitkei Tamás

Sover Renáta

Az Act2Manage egy olyan innovatív, tanulást segítő eszköz, ami a legelfoglaltabb menedzserek számára is lehetővé teszi a vezetői képességeik fejlesztését és a munkavállalói elkötelezettség növelését. Emlékeztetőkkel és nyomon követő funkcióval támogatja a megszerzett tudás gyakorlatba ültetését, és játékos elemekkel teszi élvezetessé a tanulást.

KÉRJ

Kérünk, add meg az alábbi adatokat: