Mándoki Alexandra

Az iskola arra való, hogy az ember megtanuljon tanulni, hogy felébredjen tudásvágya, megismerje a jól végzett munka örömét, megízlelje az alkotás izgalmát, és megtalálja a munkát, amit szeretni fog. (Szentgyörgyi Albert)
És ebből sosem elég… (Alexandra)

Ennek szellemében tanultam és tanulok a mai napig. Az iskolák mutatták meg nekem mennyire fontos számomra mások segítése, a csapatszellem és a kommunikáció, mint az ezekhez szükséges nélkülözhetetlen tényező.

Nekem azt tanították, hogy a haladás útja se nem gyors, se nem könnyű. (Marie Curie)
De nagyon élvezetes! (Alexandra)

Ez nagyon jól leírja az elmúlt több, mint húsz évemet: voltam márkamenedzsere az egyik legtutibb magyar márkának, majd marketing vezetője egy és utána több országnak. 12 éve nemzetközi vizeken evezek (bécsi majd zürichi lakosként), vezettem sikerre vállalatok közti együttműködést (amiről még a főnököm sem hitte, hogy az üzlet sikerülni fog), és építettem globális új szervezeteket cégegyesülések részeként. 

Csapatunk

Dobay Róbert Alapító

Cservenyák Tamás Alapító

Sigrun Debaillie

Filep László

Kasler Andrea

Gáll Anikó

Sover Renáta

Sitkei Tamás

Dobay Róbert Alapító

Cservenyák Tamás Alapító

Sigrun Debaillie

Filep László

Kasler Andrea

Tarczali Patrícia

Sitkei Tamás

Sover Renáta

Az Act2Manage egy olyan innovatív, tanulást segítő eszköz, ami a legelfoglaltabb menedzserek számára is lehetővé teszi a vezetői képességeik fejlesztését és a munkavállalói elkötelezettség növelését. Emlékeztetőkkel és nyomon követő funkcióval támogatja a megszerzett tudás gyakorlatba ültetését, és játékos elemekkel teszi élvezetessé a tanulást.

KÉRJ

Kérünk, add meg az alábbi adatokat: